Sulīga un sātīga- tieši kādai jābūt lazanjai! Ķirbis dos tai sulīgumu un krēmīgo garšu, bet kausētais siers ar timiānu pārvērtīs šo ēdienu meistardarbā.
Sarežģītība
Vidēja
Personas
4
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
1st 15m
Pagatavošana
35m
Kopējais laiks
1st 50m
Sastāvdaļas:
700 g nomizota, iztīrīta ķirbja
1 liels sīpols
100 g kūpināta bekona
400 g kārba konservētu, sasmalcinātu tomātu
2-3 ēdamkarotes tomātu pastas
daži timiāna zariņi
sāls, pipari
olīveļļa
40 g sviesta
1 glāze piena
1.5 ēdamkarotes miltu
100 g saldā krējuma
12 lazanjas plāksnes
100 g siera
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!