Garša ir īsti mājīga – mīksta, sulīga, ar kraukšķīgi pārkusušu sieru un varbūt mazliet vairāk muskatrieksta rūgtumiņa, nekā ierasts.
Sarežģītība
Vidēja
Personas
2-3
Izmaksas
Vidējas
Kopējais laiks
2st
Sastāvdaļas:
175 g piena
1/4 tējkarotes rīvēta muskatrieksta
50 g sviesta
125 g semolina jeb pastas miltu, bet var mēģināt arī parastos kviešu miltus
60 g smalki sarīvēta cietā siera
1 sakulta ola
30 g labi kūstoša siera, vislabāk Gruyere, taču noderēs arī cits
sāls, pipari
zaļumi dekoram
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!