Laša fileja, papildināta ar bietēm un krāsnī ceptu, pikantu ķirbi.
Sarežģītība
Vidēja
Personas
4
Izmaksas
Vidējas
Sastāvdaļas:
650-700 g laša filejas (3-4 gabaliņi)
4 nelielas bietes
4 palieli burkāni
3 lielas ķirbja šķēles
1 sauja zemesriekstu
4-5 daiviņas ķiploka
šķipsniņa ķimeņu
nedaudz brūnā cukura
balzametiķis
timiāna un pētersīļa zariņi
citrons
3 ēdamkarotes medus
3 ēdamkarotes sinepju
mērce Āzijas ēdieniem
sāls
kaltētu garšaugu maisījums
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!