Ķirbis ir universāls - der gan desertos, gan zupās, gan salātos. Šoreiz tas ir apcepts, mazliet karamelizēts un iekļuvis lieliskos karstajos salātos.
Sarežģītība
Vidēja
Personas
4
Izmaksas
Vidējas
Sastāvdaļas:
150 g pērļu kuskusa
1/2 neliela sviesta ķirbja (apmēram 500 g)
2 šalotes sīpoli
1 sarkanā paprika
3 vidēja izmēra tomāti
2 ķiploka daiviņas
daži timiāna zariņi
dažas nelielas salātlapas
sāls
melnie pipari
saišķītis pētersīļi
saišķītis baziliks
saišķītis erukas (rukolas)
olīveļļa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!