Arvien lielāku popularitāti gūst saldie kartupeļi jeb batātes. Ja vēl neesi izmēģinājusi šo gardo tīteņu dzimtas augu, iesakām šo recepti. Batātes salīdzinājumā ar kartupeli ir veselīgākas, satur bagātīgā daudzumā karotīnu, kāliju un citas minerālvielas. Tas ir spēcīgs antioksidants.
Sarežģītība
Zema
Personas
4
Izmaksas
Vidējas
Sastāvdaļas:
1/2 ananasa (var ņemt konservētus ananasus)
sāls, cukurs, pipari
600 g batāšu
1 sīpols
2 burkāni
2 mazi cukīni
200 ml saldā krējuma
apgrauzdētas mandeļu skaidiņas
eļļa vai sviests cepšanai
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!