Šo ātro pesto var sapildīt ieeļļotos ledus trauciņos un sasaldēt. Un, kad vien vēlēsieties, jūs tos iebērsiet pannā, uz lēnas uguns atkausēsiet un uzsildīsiet, un jums būs svaiga, vasarīga un supersmaržīga spageti mērce!
Lasi izdevniecības «Žurnāls Santa» ✨ZELTA IZLASI✨
Šo ātro pesto var sapildīt ieeļļotos ledus trauciņos un sasaldēt. Un, kad vien vēlēsieties, jūs tos iebērsiet pannā, uz lēnas uguns atkausēsiet un uzsildīsiet, un jums būs svaiga, vasarīga un supersmaržīga spageti mērce!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit