Irdens un krēmīgs risoto, kuru bagātina maigā ziedkāposta garša.
Sarežģītība
Zema
Personas
4
Izmaksas
Vidējas
1 vērtējumi
5/5
Sastāvdaļas:
1 ziedkāposts
1 puravs
2 seleriju kāti
saišķītis zaļumu (baziliks, pētersīļi, timiāns)
150 g kūpināta bekona šķēlīšu
80 g svaigu vai saldētu zirnīšu
100 g zilā siera
20 g cietā siera
2 ēdamkarotes olīveļļas
1 l vistas buljona
2 ķiploka daiviņas
250 g risoto rīsu
125 ml baltvīna
sāls, pipari
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!