Taupot laiku, dārzeņus var vārīt reizē ar cāli. Tādā gadījumā buljonam paredzētās garšvielas iesien marles maisiņā un iemērc katlā kā tādu tējas paciņu tējas krūzītē. Kad viss gatavs, garšvielas ar visu maisiņu izņem laukā.
Lasi izdevniecības «Žurnāls Santa» ✨ZELTA IZLASI✨
Taupot laiku, dārzeņus var vārīt reizē ar cāli. Tādā gadījumā buljonam paredzētās garšvielas iesien marles maisiņā un iemērc katlā kā tādu tējas paciņu tējas krūzītē. Kad viss gatavs, garšvielas ar visu maisiņu izņem laukā.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit