Tradicionālās mērces veģetārā versija - daudz liesāka, bet ļoti garda!
Sarežģītība
Vidēja
Personas
4
Izmaksas
Vidējas
1 vērtējumi
5/5
Sastāvdaļas:
1 sīpols
2 seleriju kāti
1 burkāns
2 ķiploka daiviņas
eļļa cepšanai
1,5 tējkarotes Vidusjūras garšaugu maisījuma
2 baklažāni, sagriezti apmēram 2 x 2 cm gabaliņos
800 ml konservētu tomātu gabaliņos
2 ēdamkarotes koncentrētas tomātu pastas
1 ēdamkarote nerafinēta cukura
sāls, malti pipari
glāze dārzeņu buljona
sakapāts svaigs baziliks pārbēršanai
320 g pilngraudu pastas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!