Šos salātus ir vienkārši pagatavot pat brīvā dabā. Tiešām atsvaidzinoši! Baudiet kā vieglu maltīti vai piedevu grilētai gaļai
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Vidējas
Kopējais laiks
20m
Sastāvdaļas:
1/4 neliela arbūza
600 g stingru zemeņu
200 g aveņu
50 g apgrauzdētu lazdu riekstu ar noberztu miziņu
nedaudz bazilika lapiņu
2-3 prošuto šķēles
1 tējkarote olīveļļas
60 ml lazdu riekstu eļļas
20 ml balzametiķa
sāls, melnie pipari, rozā pipari
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!