- Zemenes pārgriež uz pusēm, salātlapas saplūkā, abus sajauc, liek traukā, pārber ar sadrupinātu kazas sieru, valriekstiem un sagrieztiem lociņiem.
- Pārlej mērci, ko pagatavo, sajaucot un sakuļot visas sastāvdaļas.
Zemeņu salāti ar valriekstiem un kazas sieru
- Sarežģītība
- Zema
- Personas
- 4
- Izmaksas
- Vidējas
- Sagatavošanās
- 5m
- Pagatavošana
- 10m
- Kopējais laiks
- 15m
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Lasi izdevniecības «Žurnāls Santa» ✨ZELTA IZLASI✨












































































