Noteikti šo gardumu esat redzējuši vai nogaršojuši brīvdienu ceļojumos vai brīvdabas tirdziņos. Tas ir tradicionāls spāņu un meksikāņu našķis, ko bauda ar kārdinošu šokolādes mērci. Un kā gan citādāk, ja ne ar nelielu kajennas piparu spērienu, kas piedienas meksikāņu eksotiskajai virtuvei!
Sarežģītība
Vidēja
Personas
800g virtuļu
Izmaksas
Vidējas
Kopējais laiks
1st
3 vērtējumi
5/5
Sastāvdaļas:
400 g miltu
400 ml piena (jo treknāks, jo labāk, piemēram ar tauku procentu 3,5%)
rīvēts vai malts muskatrieksts
100 g cukura
80 g sviesta
eļļa fritēšanai
Mērcei
200 g tumšās šokolādes
šķipsniņa kanēļa
šķipsniņa Kajennas piparu
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!