Viegli pagatavojams, bet satriecoši gards elzasiešu ēdiens.
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Vidējas
Sastāvdaļas:
12 atkauloti vistu šķiņķīši bez ādas
150 g kūpinātas cūkas krūtiņas vai speķa
1 puravs
350 g austersēņu
1 pudele Elzasas Riesling baltvīna
3 lauru lapas
3 ēdamkarotes ķiploku eļļas (var izmantot olīveļļu un 1 daiviņu ķiploka)
sāls, pipari
dilles
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!