Sautējumi ir viens no veselīgākajiem ēdieniem, ko ēst pusdienās, jo sautējot dārzeņi nezaudē savas vērtīgās barības vielas. Ziedkāpostu sautējums ar kariju ir nedaudz pikants un ļoti aromātisks. Tev noteikti garšos!
Sarežģītība
Zema
Personas
4
Izmaksas
Lēti
Kopējais laiks
40m
1 vērtējumi
5/5
Sastāvdaļas:
1/2 l buljona
2 sīpoli
500 g burkānu
500 g kartupeļu
200 g zirnīšu
200 ml saldā krējuma
1 ziedkāposts
2-3 ēdamkarotes sviesta
2 tējkarotes karija
sāls, cukurs, pipari
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!