Zeltains, sulīgs un aromātisks vistas gaļas sautējums ar dārzeņiem un kraukšķīgiem bekona gabaliņiem.
Sarežģītība
Vidēja
Personas
4
Izmaksas
Vidējas
Sastāvdaļas:
4 lieli vistu stilbi
olīveļļa
4 pastinaki
2 sīpoli
20 g sviesta
2 ēdamkarotes miltu
125 ml baltvīna
1 ēdamkarote timiāna lapiņu
150 g kūpināta bekona
50 g skābā krējuma
svaigs timiāns servēšanai
sāls, pipari
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!