Gards sautējums ar garnelēm, ko īpašu padara saldi skābā mērce, kas visas garšas sajauks kopā un radīs perfekto maltīti.
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Vidējas
1 vērtējumi
5/5
Sastāvdaļas:
1 Ķīnas kāposts
4 ēdamkarotes vistas buljona
1 ēdamkarote kartupeļu cietes
1 ēdamkarote sojas mērces
1 tējkarote sezama eļļas (pēc izvēles)
šķipsniņa maltu balto piparu
200 g garneļu
2 ēdamkarotes eļļas
2 ķiploka daiviņas
2 tējkarotes rīvēta svaiga ingvera
1/3 glāzes smalki sagrieztu sīpollociņu
sāls, svaigi malti melnie pipari
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!