- Griķu miltus ar šķipsniņu sāls, olīveļļu un daļu ūdens sajauc, ūdeni pēc vajadzības vēl lejot klāt un mīcot, līdz izveidojas stingra, rullējama mīkla.
- To uz cepampapīra izrullē neregulāras formas plāksnē, ar visu papīru liek cepampannā, maliņu visapkārt nedaudz uzloka, veidojot nelielu valnīti.
- Plāksni pārsmērē ar pesto, liek krāsnī, 200 grādu temperatūrā cep 15–20 minūtes.
- Pa to laiku lielos tomātus sagriež šķēlēs, mazos pārgriež uz pusēm, kārto uz picas plāksnes, tiklīdz tā ir izņemta no krāsns.
- Pārkaisa ar sadrupinātu sieru un pipariem, grezno ar bazilika lapiņām.
Griķu miltu pica
- Sarežģītība
- Vidēja
- Personas
- 2
- Izmaksas
- Vidējas
- Sagatavošanās
- 15m
- Pagatavošana
- 20m
- Kopējais laiks
- 35m
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Lasi izdevniecības «Žurnāls Santa» ✨ZELTA IZLASI✨


















































































