Slīdīgu zirnīšu salāti ar eļļas mērcīti, kas ir tik sātīgi, ka vieta desertam var neatlikt.
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Lēti
Sastāvdaļas:
400 g konservētu turku zirņu
1/2 sarkanā sīpola
3 ķiploka daiviņas
3 ēdamkarotes olīveļļas
2 ēdamkarotes baltvīna etiķa
sāls, malti melnie pipari
10 pētersīļu zariņi
sarkanā paprika
12 zaļās olīvas ar paprikas pildījumu
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!