Tunča salāti ar apelsīniem un zaļajām olīvēm recepte
Vienkārši, ātri, krāsaini un svaigi tunča salāti ar apelsīniem un zaļajām olīvēm, pasniegti ar sarkanvīna etiķa mērci. Viegla, veselīga recepte brīžiem, kad negribas svīst pie plīts.
Sarežģītība
Zema
Personas
1
Izmaksas
Lēti
Kopējais laiks
15m
Sastāvdaļas:
1/2 ēdamkarotes olīveļļas
1/2 ēdamkarotes sarkanvīna etiķa
1 ķiploka daiviņa
2/3 neliela apelsīna
1/4 sarkanā sīpola
1/4 sarkanās paprikas
1/4 kārbas konservēta tunča savā sulā
1 ēdamkarote ar papriku pildītu zaļo olīvu
dažas salātlapas
1 ēdamkarote sagrieztu pētersīļa lapiņu
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!