Kurš teicis, ka spageti sader kopā tikai ar Boloņas mērci. Te būs pierādījums tam, ka spageti kopā ar skaistajām mangolda lapām lieliski garšos un būs bauda ne vien vēderam, bet arī acīm.
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Lēti
Sastāvdaļas:
150 g spageti makaroni
150 g mazo, zaļo mangolda lapiņu
2 burkāni
1 glāze dārzeņu buljona
1 purava baltā daļa
2 ēdamkarotes balzametiķa
4 ēdamkarotes olīveļļas
sāls, pipari
1 tējkarote Vidusjūras garšaugu maisījuma
50 g valriekstu
40 g cietā siera
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!