Šos salātus var saukt arī par ātrajiem Cēzara salātiem. Tie ir pikanti un sulīgi. Labi der gan kā uzkoda, gan kā piedeva pamatēdienam. Ja salāti ir uzkoda, ēdot lapas droši var ņemt pirkstos.
Sarežģītība
Zema
Personas
4
Izmaksas
Vidējas
1 vērtējumi
5/5
Sastāvdaļas:
2 romiešu salātgalvu viducīši
1 vidējs sarkanais sīpols
200 g Rokforas vai cita zilā siera
2 ķiploka daiviņas
4 anšovu filejas
3 ēdamkarotes balzametiķa
80 g labas olīveļļas
sāls, pipari
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!