Pavasara salāti ar kvinoju un sutinātu vistu recepte
Jauno zaļumu salāti ar redīsiem, apelsīnu un balzamiko mērci.
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Vidējas
Sastāvdaļas:
1 vistas fileja
1 glāze dārzeņu buljona
1 glāze vārītas kvinojas
1 saišķītis redīsu
1 burkāns
sauja cukurzirņu pākšu
2 apelsīnu mīkstums
3 ēdamkarotes ķirbju sēklu
3 glāzes salātlapu maisījuma
sauja svaigi plūktu gārsu un jauno nātru
1 ēdamkarote lociņu
saišķītis diļļu
1/2 apelsīna sulas
1 ēdamkarote sezama eļļas
1 ēdamkarote balzametiķa mērces
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!