Necepta siera kūka ar īstas šokolādes pamatni. Kāpēc to sauc par ziemas siera kūku? Tāpēc, ka ziemai piestāv sātīgi ēdieni un kūkas!
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Vidējas
Sastāvdaļas:
50 g riekstu
50 g žāvētu plūmju
50 g žāvētu aprikožu
30 g piparkūku (pēc izvēles)
100 g brūkleņu
1 olas dzeltenums
2 tējkarotes vanilīncukura
100 g cukura
400 g krēmsiera
200 g saldā krējuma
10 g želatīna
2 ēdamkarotes liķiera (brendija, ruma)
200 g tumšās šokolādes
50 g baltās šokolādes
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!