Piepildītu kūkas pamatni bez ogām var sagatavot iepriekš un saldētavā uzglabāt pāris nedēļu, tad izņemt un, daļēji atlaidinātu, dekorēt.
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Vidējas
Sastāvdaļas:
50 g kokosriekstu eļļas
50-70 g kļavu sīrupa
2 ēdamkarotes kakao
1/2 tējkarotes vaniļas ekstrakta
200 g mandeļu miltu
Pildījumam
1 kārba kokosriekstu piena
50-70 g kļavu sīrupa
1 tējkarote vaniļas ekstrakta
Virsai
300 g notīrītu zemeņu
100 g melleņu
100 g ķiršu
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!