Gaisīga, mīksta un sulīga kūka šokolādes kārajiem. Gatavo vasarā, kamēr vēl ir svaigas upenes!
Sarežģītība
Vidēja
Personas
25 cm veidne
Izmaksas
Vidējas
Sastāvdaļas:
Biskvītam
2 olas
5 ēdamkarotes cukura
5 ēdamkarotes miltu
2 ēdamkarotes kakao pulvera (nesaldināta)
pustējkarote cepamā pulvera
1/3 glāzes neatšķaidītas upeņu sulas
Krēmam
1 1/2 tējkarotes želatīna
200 ml saldā krējuma (35%)
1 glāze upeņu
5 ēdamkarotes cukura
3 ēdamkarotes upeņu sulas
Šokolādes krēmam
1 tējkarote želatīna
150 g tumšās šokolādes
200 ml saldā krējuma (35%)
2 ēdamkarotes cukura
šķipsniņa vanilīncukura
3 ēdamkarotes brendija
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!