Krāsaina neparasta raw kūka, kurai dabisko saldumu sniedz Indijas rieksti. Vienkārši un ātri pagatavojama.
Sarežģītība
Zema
Personas
8
Izmaksas
Augstas
Sastāvdaļas:
Pamatnei
120 g dateļu
200 g mandeļu
80 g rozīnes
Pildījumam
1 bietes sula
1/2 citrona sula
100 g Indijas riekstu
50 ml kokosriekstu piena
50 ml kokosriekstu eļļas
Pārklāšanai
100 g spinātu
100 g Indijas riekstu
50 ml agaves sīrupa
1/2 citrona sula
50 ml kokosriekstu piena
50 ml kokosriekstu eļļas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!