Sierakūka ar šokolādi un meža zemeņu mērci recepte
Šī nav no ātrajām, bet vari to gatavot paralēli pamatēdienam. Kamēr tas pannā sutīs, kūku varēsi ik pa laikam stindzināt aukstumā.
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Vidējas
Sastāvdaļas:
Pamatnei
180 g mušļa ar šokolādi
100 g sviesta
Pildījumam
500 g Philadelphia krēmsiera
400 ml saldā krējuma
2 ēdamkarotes cukura
paciņa vanilīncukura
20 g želatīna
3 ēdamkarotes citrona sulas
Mērcei
300 g meža zemeņu
50 g cukura
ēdamkarote apelsīna sulas
šķipsniņa rīvētas apelsīna miziņas
Dekorēšanai
piparmētru lapiņas
50 g šokolādes
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!