1. Bļodā iesijā 100 g miltu, liek klāt 100 g sviesta un 100 g cukura, rupjās skaidās pierīvē marcipānu.
2. Visus produktus bļodā saberž drumstalās. Noliek aukstumā.
3. Mīklai 100 g mīksta sviesta saputo ar 100 g cukura.
4. Pievieno vanilīncukuru un pa vienai pieputo klāt olas.
5. Saputotajā masā iesijā un iemaisa miltus.
6. Masu lej ietaukotā cepamā veidnē.
7. Nomazgātus un nosusinātus rabarberus sagriež gabaliņos un pārber mīklai veidnē, viegli piespiež.
8. Rabarberiem pārber sagatavotās drumstalas, liek sakarsētā krāsnī un 180 grādu temperatūrā cep 60 minūtes. Atdzesētu sagriež gabalos.
Rabarberu rausis
- Sarežģītība
- Vidēja
- Personas
- 8
- Izmaksas
- Vidējas
- Kopējais laiks
- 50m
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Lasi izdevniecības «Žurnāls Santa» ✨ZELTA IZLASI✨
















































































