Kūka svētkiem. Tik cēla, gardu rabarberu biezeni, skābu ķiršu ievārījumu un putotu saldo krējumu. Paredzēta baudīt nesteidzoties ar tasi kafijas.
Sarežģītība
Vidēja
Personas
22 cm veidne
Izmaksas
Vidējas
Sastāvdaļas:
2 olas
65 g baltās šokolādes
125 g mīksta sviesta
150 g cukura
sāls
100 g miltu
1 tējkarote ar kaudzi cepamā pulvera
1 tējkarote vaniļas cukura
65 g mandeļu miltu
50 ml piena
300 g rabarberu
1/2 ēdamkarotes cietes
1 ēdamkarote ķiršu vai citas sarkanās sulas
200 ml saldā krējuma
50 ml olu liķiera
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!