- Ņem sviestu, krējumu, olu un visu labi samaisa.
- Pievieno miltus – tik daudz, lai sanāk pabiezs maisījums.
- Visu samaisa, pievieno naža galu sodas, kam mazliet piepilina galda etiķi. To labi samaisa – tā, lai mīkla ķeras pie rokām kā sviests.
- Tad uz kādu pusstundu liek ledusskapī.
- Pēc tam no mīklas sataisa desiņu un sagriež to sešās daļās, ko plāni, plāni izrullē un tad izcep.
- Kamēr plāksnītes cepas, vāra krēmu.
- Pienu un olu sakuļ, pievieno glāzi cukura un visu masu maisot vāra. Kad krēms sāk sabiezēt, ņem nost no uguns un atdzesē.
- Pēc tam izceptās plāksnītes apsmērē ar krēmu un kārto citu uz citas, beigās kūkas maliņas ar nazīti apgriež, lai ir glīti.
- Kūkas virspusē arī liek krēmu, var uzkaisīt drupačas no pārpalikumiem vai arī mazliet šokolādes.
- Ja vēlas, jubilejas reizē virsū ar mazu mandarīnu šķēlītēm var izveidot kādu ciparu.
Neatvairāmā un gardā Napoleona kūka
- Sarežģītība
- Vidēja
- Personas
- 4
- Izmaksas
- Vidējas
- Sagatavošanās
- 30m
- Pagatavošana
- 1st
- Kopējais laiks
- 1st 30m
- 9 vērtējumi
- 3.33/5
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Lasi izdevniecības «Žurnāls Santa» ✨ZELTA IZLASI✨
















































































