Garda kārtainā saldējuma torte. Torti vislabāk gatavot stundu pirms pasniegšanas, jo saldējums uzziests uz brūnīša ripām, ļoti ātri kūst, bet ilgi turot saldētavā brūnītis sacietēs.
Sarežģītība
Vidēja
Personas
18 cm veidne
Izmaksas
Vidējas
Kopējais laiks
1st
Sastāvdaļas:
Kārtām
125 g šokolādes
200 g cukura, labāk brūnā
125 g sviesta
3 olas
50 g miltu
50 g kakao pulvera
1 tējkarote cepamā pulvera
Pildījumam
1,5 kg vaniļas saldējums
100 g šokolādes
100 g apgrauzdētu lazdu riekstu, valriekstu vai mandeļu
120 g melleņu
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!