Vasarīga kūka ar svaigām jāņogām, kas dod patīkamu skābumu pretstatā saldajam putukrējuma un biezpiena krēmam.
Sarežģītība
Vidēja
Personas
20 cm veidne
Izmaksas
Vidējas
Sastāvdaļas:
Biskvītam
pusglāze miltu
šķipsniņa cepamā pulvera
šķipsniņa sāls
3 olas
1 tējkarote svaigi rīvētas citrona miziņas
1 tējkarote vanilīncukura
pusglāze cukura
100 g jāņogu želejas
Krēmam
2 tējkarotes želatīna
250 g sausa biezpiena
2 ēdamkarotes medus
200 ml saldā krējuma (35%)
1 tējkarote svaigi rīvētas apelsīna miziņas
150 g jāņogu
2 ēdamkarotes apelsīnu liķiera
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!