Maigi drupena, ar bagātīgu garšu, tāda iznāks tava medus kūka.
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Vidējas
Sastāvdaļas:
220 g miltu
1/2 tējkarote cepamā pulvera
1/2 tējkarote dzeramās sodas
šķipsniņa sāls
1 tējkarote kanēļa
šķipsniņa rīvēta muskatrieksta
1/2 glāze neitrālas eļļas (labi der vīnogu kauliņu eļļa)
170 g medus
200 g brūnā cukura
2 olas
1 tējkarote vaniļas ekstrakta
1 tējkarote šķīstošās kafijas pulvera
1/2 apelsīna sulas
1 ēdamkarote viskija vai brendija
sauja mandeļu skaidiņu
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!