Šai vegānajai kūkai izmantota kokosriekstu eļļa. Ar kokosriekstu eļļu var aizstāt jebkuru citu eļļu pilnīgi visos ēdienos. Tā der saldējumiem, kūkām, cepumiem, smūtijiem, kā arī var ziest uz maizes sviesta vietā.
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Vidējas
Sastāvdaļas:
Pamatnei
sauja mandeļu
sauja dateles
3 ēdamkarotes agaves sīrupa
Krēmam
1 avokado
1/2 laima sula
70 g kokosriekstu eļļas
1 glāze melleņu (vai citu ogu, ziemā - saldētas)
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!