Svaiga krēmkūka ar apelsīniem un upenēm, neparasta un ļoti garda garšas kombinācija.
Sarežģītība
Vidēja
Personas
20 cm veidne
Izmaksas
Vidējas
Sastāvdaļas:
Pamatnei
1 glāze dažādu riekstu
1 glāze dabīgi žāvētu aprikožu
Virsai
1 glāze upenes
Krēmam
2 glāzes Indijas riekstu (5 stundas mērcēti ūdenī)
1/2 glāzes svaigi spiestas apelsīna sulas
rīvēta apelsīna miziņa no visiem izmantotajiem apelsīniem
4 ēdamkarotes agaves sīrupa (var izmantot medu, kļavu sīrupu vai parasto sīrupu)
80 g kokosriekstu eļļas
sula no viena citrona
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!