Saulaina un garda, noteikti gribēsi paņemt vel otru gabaliņu. Brendijs kūkai piešķir patīkamu, reibinošu aromātu (bet ne grādus!).
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
50m
Pagatavošana
50m
Kopējais laiks
1st 40m
Sastāvdaļas:
100 g auksta sviesta
200 g miltu
100 g cukura
šķipsniņa sāls
1 maza ola
Pildījumam
500 g saldskābu ābolu
50 g pekanrieksti vai valrieksti
4 olas
2 ēdamkarotes citrona sulas
150 g saldā krējuma
50 g cukura
3 ēdamkarotes brendija
2-3 ēdamkarotes rīvmaizes
3 ēdamkarotes apelsīnu marmelādes (var aizstāt ar citu ievārījumu)
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!