Gurķīši būs ļoti gaļīgi un garšīgi. Pikanti un saldeni. Tie nav etiķaini. Tos var tieši no burkas likt uz šķīvja. Var pievienot dažādiem salātiem. Izmēģināšanas pēc var sākumā pagatavot pusi no receptē uzrādītā daudzuma. Būs nepieciešams termometrs marinādes temperatūras mērīšanai!
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Lēti
2 vērtējumi
5/5
Sastāvdaļas:
4 kg nelielu lauka gurķu
1 glāze cukura
1 glāze galda etiķa
1 glāze rapšu eļļas
3 ēdamkarotes sāls
1 tējkarote maltu melno piparu
2 ēdamkarotes eļļā apceptu ķiploka daiviņu
1 ēdamkarote sinepju pulvera
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!