Viena no labākajām receptēm, ko izmantot tomātu ražas laikā. Viegli pikantā adžika ar garšaugiem- pētersīļiem un seleriju-, lieliski garšos pie pamatēdieniem vai vienkārši uz maizītes.
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
20m
Pagatavošana
1st
Kopējais laiks
1st 20m
Sastāvdaļas:
1.5 kg tomātu
150 g pētersīļu sakņu un lapiņu
150 g seleriju sakņu un lapiņu
100 g ķiploku
5 sīpoli
1/2 čili pāksts
150 ml 9% etiķa
pusglāze cukura
1/4 glāzes sāls
1 tējkarote maltu melno piparu
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!