Kulfi – tradicionāls indiešu saldējums, ko parasti gatavo, karsējot pienu vairākas stundas. Šajā receptē piena karsēšana aizstāta ar jau gatavu kondensēto pienu. Kulfi saldēšanas procesā nav nepieciešams maisīt.
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Vidējas
Sastāvdaļas:
500 ml piena
200 g kondensēta piena
pusglāze sasmalcinātu valriekstu
3 kardamona pākstis
1 tējkarote miltu
10 saspaidītu zemeņu
Piedevām
10+10 zemenes
1 ēdamkarote ar kaudzi pūdercukura
4 ēdamkarotes ūdens
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!