Sarkanvīna pudiņš ar rupjmaizi un auzu pārslām recepte
Izsmalcināts pudiņš ar latvisku rupjmaizi un auzu pārslām.
Sarežģītība
Augsta
Personas
4
Izmaksas
Augstas
Sastāvdaļas:
Pudiņam
500 ml salda sarkanvīna (vislabāk karstvīna)
100 g žāvētu augļu (plūmes, cidonijas, aprikozes, rozīnes, dzērvenes)
50 g riekstu (vislabāk mandeles vai lazdu rieksti)
400 g auzu pārslu
100 g rupjmaizes rīvmaizes
15 g želatīna
brūnais cukurs
kanēlis
nedaudz sviesta
Uzputenim
3 olu dzeltenumi
280 g saldā krējuma
170 g šokolādes
40 g cukura
Dekorēšanai
putukrējums
cukurs
plānas piparkūkas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!