Smaržīgs un atsvaidzinošs vasaras deserts, kad rabarberu laiks mijas ar zemeņu sārtošanos.
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Lēti
Sastāvdaļas:
150 g rabarberu
200 g zemeņu
1 glāze ābolu sulas
4 krustnagliņas
2 tējkarotes vanilīncukura
2 tējkarotes cukura
1 kanēļa standziņa
1 ēdamkarote citronmelisas lapiņu
1,5 tējkarotes želatīna
Mērcei
1 apelsīns
1 tējkarote cukura
pustējkarote kartupeļu cietes
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!