Ja joprojām esi aizspriedumu varā un uzskati, ka jēdziens diēta nav savienojams ar vārdu deserts, – laiks mainīt savas domas! Nu, nav tā, ka jāgrauž tikai salātu lapas un jādzer pliks ūdens! Drīkst arī saldos – tikai jāseko līdzi, cik un kas tajos ietilpst. Šoreiz izmēģini gardo portvīna desertu!
Sarežģītība
Vidēja
Personas
3
Izmaksas
Lēti
Sastāvdaļas:
6 g želatīna
3 olas
50 g cukura
1 paciņa vanilīncukura
6 ēdamkarotes portvīna
apelsīna miziņa
kanēlis
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!