Mēdz teikt, ka biezpiens jāēd, lai būtu laba atmiņa. Tas priecē! Bet vispār biezpiens jāēd tāpēc, ka tas vienkārši ir garšīgs un no tā iespējams pagatavot dažādus ēdienus – gan saldus, gan sāļus. Šoreiz izmēģini gardo persiku un biezpiena krēmu!
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Lēti
Sastāvdaļas:
250 g vājpiena biezpiena
1 tējkarote citrona sulas
2 ēdamkarotes persiku sulas
1 ēdamkarote cukura
100 g saldā krējuma
puse lielās kārbas konservētu persiku pusīšu
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!