Sastāvdaļas:
Ogu želejai
- 300 g saldētas zemenes vai avenes
- 100 g dzērveņu
- 60 g cukura
- 1 tējkarote vaniļas cukura
- rozmarīna zariņš
- 10 g želatīna
Šokolādes krēmam
- 200 g saldā krējuma
- 150 g šokolādes
- 5 g želatīna
Biskvīta ruletei
- 3 olas
- 3 ēdamkarotes cukura
- 3 ēdamkarotes miltu
- 3 ēdamkarotes dzērveņu,brūkleņu,jāņogu ievārījuma
Jogurta krēma pildījumam
- 400 g grieķu jogurta
- 200 g iebiezinātā piena ar cukuru
- 1 ēdamkarote vaniļas cukura
- 300 g saldā krējuma
- 10 g želatīna
- 100 g sablendētu sarkanu ogu
Virsai
- 200 g saldā krējuma
- 1 tējkarote vaniļas cukura
- svaigas vai saldētas ogas pēc patikas
- piparmētras lapiņas
Lasi izdevniecības «Žurnāls Santa» ✨ZELTA IZLASI✨




















































































