Dzeltenumiem pievieno 50 g cukura, šķipsniņu sāls un apelsīna miziņu. Sakuļ, līdz masa kļūst bāla.
Pienu un saldo krējumu lej katliņā, pievieno vienas vaniļas pāksts sēkliņas (vai vienu tējkaroti ekstrakta) un pāksti. Liek virs nelielas uguns. Tiklīdz tas sācis vārīties, noņem no uguns.
Karsto pienu lēnītēm pievieno sakulto olu masai, nepārtraukti maisot.
Visu lej atpakaļ katliņā un virs uguns maisot karsē, līdz masa viegli sabiezē. Noņem no uguns un liek atdzist. Izņem vaniļas pāksti.
Salas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!