Gelato – tradicionāls itāļu saldējums, kas ir vieglāks un blīvāks nekā mums zināmais saldējums. Tā pagatavošanā pamatā izmanto pienu – saldo krējumu pievieno vien krēmīgumam. Gelato bauda, kamēr tas nav pilnībā sasalis.
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Vidējas
Sastāvdaļas:
2 glāzes piena
2 glāzes saldā krējuma
5 olu dzeltenumi
4 ēdamkarotes pūdercukura
3 kanēļa standziņas
1/3 tējkarotes malta kanēļa
2 tējkarotes vanilīncukura
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!