No tām reizēm, kad mērce ir deserta galvenais varonis.
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Lēti
Sastāvdaļas:
300 ml žāvēto plūmju vai līdzīga jogurta
100 ml saldā krējuma
50 g cukura
10 g želatīna
2 olu baltumi
Mērcei
100 g rupjmaizes rīvmaizes
500 ml apelsīnu sulas
1/2 apelsīna miziņas
2 ēdamkarotes brūnā cukura
tējkarote kartupeļu cietes
kanēļa standziņa
8 žāvētas melnās plūmes
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!