Greipfrūtu miziņu sukādes:
- Tās gatavo iepriekš un var uzglabāt ledusskapī slēgtā traukā 2 nedēļas.
- Greipfrūtus nomazgā, ar dārzeņu mizojamo nazi uzmanīgi nomizo, tā lai miziņa būtu gandrīz bez baltās miziņas daļas.
- Tās pārlej ar ūdeni, uzvāra, ūdeni nolej, miziņas noskalo aukstā ūdenī un procesu atkārto.
- Kad miziņas ir noskalotas ar aukstu ūdeni pēc vārīšanās otro reizi, tās noliek malā.
- No ūdens un cukura uzvāra sīrupu, liek tajā greipfrūtu miziņas un vāra apmēram 30 minūtes.
- Sīrupu nedaudz atdzesē, miziņas izkārto vienā slānī uz cepamā papīra un atstāj apžūt uz pāris stundām.
- Tad tās izvārta cukurā un liek slēgtā traukā glabāties.
Piezīmes: Ja garšo rūgtas lietas, tad var izmantot visu mizu arī ar balto daļu, sagriežot to puscentimetru platās sloksnītēs. Sagatavo kā iepriekš. Sukāžu receptē var izmantot jebkuras citrusaugļu miziņas.
Lasi izdevniecības «Žurnāls Santa» ✨ZELTA IZLASI✨





















































































