Sulīgs, ar kraukšķīgu garoziņu, īsts ābolu laika deserts.
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Lēti
Sastāvdaļas:
2 lieli āboli
1/2 glāzes saldētu brūkleņu
100 g auzu miltu
1/2 tējkarote cepamā pulvera
60 g brūnā cukura
60 g mīksta sviesta
1 olas dzeltenums
50 ml kefīra vai paniņu
3 ēdamkarotes smalki sakapātu mandeļu
pūdercukurs
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!