Skumbrija ar svilinātu gurķi un mārrutku saldējumu
SAGLABĀ RAKSTU
DALĪTIES
13.03.2018
Marinētas zivs salāti ar estragona eļļu un sāļo saldējumu recepte
Lietpratēju zaļie salāti ar pašmarinētu zivs fileju un aukstu mārrutku krēmu.
Sarežģītība
Augsta
Izmaksas
Vidējas
Sastāvdaļas:
skumbrijas fileja
mazs gurķis
nedaudz svaiga fenheļa
zaļumi (skābenes, krese, lakši vai mārrutku ziedi)
50 g fetas siera
ķiploku eļļa
Marinādei
100 ml ābolu etiķa un ūdens maisījuma (1:1)
šķipsniņa diļļu sēklu, pāris timiāna zariņi
pāris kadiķogu un piparu graudu
tējkarote medus un šķipsna sāls
Eļļai
2 lielas saujas estragona
neitrālas garšas eļļa
Saldējumam
300 ml saldā krējuma un piena maisījuma (2:1)
3 olu dzeltenumi
1/3 burciņas mārrutku
2 ēdamkarotes cukura
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!